Партньори

DE DIETRICH (Франция, Германия)

Един от най-големите производители на отоплителни техника в Европа с над 300 годишна история. Произвежда висoкокачествени секционни отоплителни чугунени котли на нафта, газ и твърдо гориво; стенни газови котли; водо-водни и електрически бойлери; горелки; соларни системи; управления за отоплителни системи.


GLOBAL (Италия)

Компания с традиции в производството на алуминиеви глидерни радиатори монолитна отливка с най-високи качествени параметри и естетически дизайн.


HITACHI (Япония)

Компания, лидер в производството и доставката на различни видове продукти. Продуктите и оборудването са подходящи за различни приложения - от вътрешна оранжерия до съвременна многоетажна офис сграда.


 

P3 ductal (Италия)

Лидер в производството на предварително изолирани въздуховоди от полиуретанови панели с алуминиево покритие тип сандвич “алуминий- изолационен материал-алуминий”, притежаващ множество предимства пред традиционните изпълнения.


 

THERMAL TREND (Чехия)

лири за баня от ново поколение, които са предназначени за отопление на бани, коридори, тоалетни, кухненски бокс, спортни зали и т.н. и в същото време служи за сушене на кърпи, за съдове и други текстилни изделия

GRUNDFOS (Дания)

Помпи за отопление и климатизация; водоснабдяване и отводняване, за отпадни и сондажни води


FINDER Relays (Италия)

Световен лидер в производството на свръхвисококачествени релета и таймери в областа на индустриалната автоматизация и дома


Lovato Electric (Италия)

Производител на високачествени компоненти и системи за индустриална автоматизация


Honeywell 

Световен лидер с над 120 години опит в производството на системи и продукти за управление на сградни, ОВиК, газови и ВиК инсталации.


DEHOUST (Германия)

Производител на резервоари за нафта


FIRAT (Турция)

Производител на полиетиленови, полипропиленови и PVC тръби и фитинги


WILO (Германия)

Помпи за отопление и климатизация; водоснабдяване и отводняване, за отпадни и сондажни води


COES (Италия)

Производител на полиетиленови, полипропиленови и PVC тръби и фитинги


SIEMENS (Германия)

Световен лидер с над 130 годишна история и опит в сферите електрификация, автоматизация, дигитализация и здравеопазване.

Siemens направление Сградни технологии е водещият световен доставчик на сигурни, безопасни и енергийно-ефективни решения за сгради (“Зелени сгради”) и сградна инфраструктура. Като системен интегратор и доставчик на продукти и услуги направление Сградни технологии предлага системи за контрол (отопление, вентилация, климатизация, осветление, щори и много други), ОВК продукти, системи за пожарна безопасност и сигурност на сградите.