Партньори

  DE DIETRICH (Франция, Германия)

  Един от най-големите производители на отоплителни техника в Европа с над 300 годишна история. Произвежда      висoкокачествени секционни отоплителни чугунени котли на нафта, газ и твърдо гориво; стенни газови котли; водо-водни и електрически бойлери; горелки; соларни системи; управления за отоплителни системи.


  GLOBAL (Италия)

  Компания с традиции в производството на алуминиеви глидерни радиатори монолитна отливка с най-високи качествени параметри и естетически дизайн.


  THERMAL TREND (Чехия)

  Лири за баня от ново поколение, които са предназначени за отопление на бани, коридори, тоалетни, кухненски бокс, спортни зали и т.н. и в същото време служи за сушене на кърпи, за съдове и други текстилни изделия

  GRUNDFOS (Дания)

  Помпи за отопление и климатизация; водоснабдяване и отводняване, за отпадни и сондажни води


  FINDER Relays (Италия)

 Световен лидер в производството на свръхвисококачествени релета и таймери в областа на индустриалната автоматизация и дома


  Lovato Electric (Италия)

  Производител на високачествени компоненти и системи за индустриална автоматизация


  Honeywell 

  Световен лидер с над 120 години опит в производството на системи и продукти за управление на сградни, ОВиК, газови и ВиК инсталации.


  DEHOUST (Германия)

  Производител на резервоари за нафта


  FIRAT (Турция)

  Производител на полиетиленови, полипропиленови и PVC тръби и фитинги


  WILO (Германия)

  Помпи за отопление и климатизация; водоснабдяване и отводняване, за отпадни и сондажни води


  SIEMENS (Германия)

  Световен лидер с над 130 годишна история и опит в сферите електрификация, автоматизация, дигитализация и здравеопазване.

  Siemens направление Сградни технологии е водещият световен доставчик на сигурни, безопасни и енергийно-ефективни решения за сгради (“Зелени сгради”) и сградна инфраструктура. Като системен интегратор и доставчик на продукти и услуги направление Сградни технологии предлага системи за контрол (отопление, вентилация, климатизация, осветление, щори и много други), ОВК продукти, системи за пожарна безопасност и сигурност на сградите.