Алуминиеви радиатори

"Рувекс" АД предлага aлуминиеви радиатори на водещия италиански производител Global. Перфектната изработка на алуминиевите радиатори гарантира по-голяма лекота и бързина на монтажа. Компанията GLOBAL произвежда алуминиеви радиатори от 1971 год. и е постигнала отлични резултати в този сектор, благодарение на високо специализирани кадри и модерно технологично производствено обурудване. Безупречното качество на материала, отлят под налягане, и неговата изработка, съчетани с модерния дизайн, предопределят радиатори GLOBAL като марка №1 както на българския пазар, така и в цяла Европа.
Aлуминиевите радиатори са с висока енергийна ефективност модерен дизайн и много високо качество. Всички радиатори са с гаранция от 10 години. Всеки един алуминиев глидер  - радиатор е тестван от производителя на  налягане от 9 атмосфери. Aлуминиевите радиатори, които предлага Рувекс са на много изгодна цена. Цялата гама от радиатори Global,  която предлагаме в България включва, GLOBAL Серия MIXGLOBAL Серия VOX, GLOBAL Серия OSCAR, GLOBAL Серия KLASS, GLOBAL Серия DOPPEL. Всички тези радиатори  могат да бъдат разгледани и закупени на конкурентни цени  в нашият шоурум.
Фирма Рувекс гарантира за специалното отношение към всеки клиент. Ние ще Ви помонгнем при избора на алуминиев радиатор, ще изчислим мощността му и ще Ви препоръчаме радиаторът, който най-добре ще отговаря на Вашите изисквания. Нашите високо-квалифицирани консултанти ще изчислят напълно безплатно броят на глидерите от които имате нужда. Ще Ви приготвят безплатна и неангажираща оферта. При одобрение на офертата алуминиевите радиатори ще бъдат доставени напълно безплатно и в кратки срокове до Вашия адрес.