Стенни газови котли

 Консумирайте по-малко енергия, като възстановите част излъчената топлина от водните пари в изгорелите газове. В комбинация с новото управление Diematic Evolution и модулиращата газова горелка 22 до 100% , котлите Evodens АМС предлагат идеална адаптация на мощността по отношение на вашите нужди, както и ниска консумация на електроенергия благодарение на вградената електронна помпа с висок клас енергийна ефективност.  
Компактни, с висока ефективност и атрактивна цена, стенните газови котли от серията MCR - P  VIVADENS, отговарят на всички изисквания. Котлите са с мощност до 35,9 kW. Моделът MCR - P  24 може да ползвате за централно отпление с радиатори или подово отопление. Моделите от серия MCR - P ... MI могат да се ползват за централно отопление и производство на битова гореща вода (БГВ). Котлите от серията могат да работят на природен газ или пропан. Снабдени са с контролен панел, който дава възможност за прецизно управление на котела.
Кондензните котли от серията MPX са с енергиен клас „А” и ефективност, достигаща до 109%. Производителността е оптимална в целия диапазон на модулация благодарение на двойната коминна система (60х80mmили 80х125mm).Със своят изключително широк диапазон за модулация на мощността (1:7), горелката бързо се адаптира, за да осигури нуждите от отопление и БГВ (от3,7до31kW).
Компактни и стилни котлите от серията Innovens са идеално решение за Вашите нужди. Високо технологичният кондензен механизъм осигурява допълнително отопление, използвайки по-малко енергия. Кондензните газови котли от серията Innovens имат контролен панел  Diematic iSystem, с който може да настройвате котела според конкретните Ви нужди, да модулирате газовата горелка, така че да засилва кондензния ефект, като в същото време гарантира ниски нива на емисии, а Innovens технологията Ви осигурява голямо количество битова гореща вода (БГВ).