КОМФОРТ В ДОМА СЪС СЕРИЯТА МРХ НА DE DIETRICH

Серията стенни газови кондензни котли- МРХ на френският производител De Dietrich притежават нова електронна система за управление процеса на горенето (Gas Combustion Optimizer), която регулира подаващият газ-клапан, и осигурява автоматичен котрол върху качеството на горене. Системата управлява нивата на вредни емисии на СО (въглероден оксид) и намалява риска от течове на ведни газове. Благодарение на нея няма нужда да настройвате газовият клапан при пускане и да се правят промени в системата при горене на различни видове газ. Системата GCO адаптира качеството на горенето за максимална ефективност.


Изборът на необходимата мощност на котела и неговият тип не се определя само по отопляемата площ, но и от наличието на подово отопление, консумация на битова гореща вода и др. 

Цялата серия притежава топлообменник от неръждаема стомана, месингов хидроблок и голям осветен LCD дисплей. 

                                             

На него потребителите могат да намерят:

 

  • Отделни клавиши за настройка на отопление и температура на БГВ, което прави системата много лесна за използване;
  • Постоянно индикиране на работното състояние;
  • Лесни и достъпни настройки на всички параметри;
  • Сигнализиране за грешки и история на стари неизправности.

Като опция е възможно да се контролира работата на котела според външната температура. За целта обаче трябва е да е монтиран сензор за външна t и тогава настройките на управление се задават от бутоните +/- за отопление.

Ако имате нужда от битова гореща вода в големи количества и при постоянна температура, можете спокойно да се доверите на газовият котел МРХ.

Компактният модел МРХ 24 може да бъде свързан към външи бойлери и е с мощност от 3.4 до 24 kW. А при версията MPX BIC 28/33 ще намерите 40- литров бойлер от неръждаема стомана със серпентина и нов тип изолация, която ще намали топлинните загуби с 15 %. Емайлираната облицовка с високо съдържание на кварц, ще Ви гарантира кристално чиста вода. 
 

Газовите котли могат да бъдат оборудвани с външен датчик, стаен термостат и електронен програматор. Това позволява задаване на температурни параметри за всеки един ден от седмицата, при дневен и нощен режим. Това е голямо удобство при дълги отсъствия от жилището. Котлите МРХ могат да бъдат свързани със стаен термостат (включване/ изключване) или програмируем такъв за модулация мощността на котела според нуждите на инсталацията. Свързан по този начин, котелът става още по- функционален, ефективен и икономичен.


Ако имате нужда от здрав и надежден котел във всяко едно отношение с топлообменник от неръждаема стомана и месингов хидро блок, изберете стенни газови кондензни котли De Dietrich серия МРХ! Компактни по размери версии само за отопление или комбинирани с БГВ, удобни за бърз и презпроблемен монтаж на всякакви места.