Премини към основното съдържание

Инверторни климатици ALPIN- идеално решение за комфорт и чист въздух в дома

Инверторни климатици ALPIN

От тази година фирма РУВЕКС АД предлага на своите клиенти нова марка инверторни климатици - ALPIN. РУВЕКС не случайно избира тези уреди. Освен, че са проектирани да спестяват енергия и да постигат нужния комфорт в помещението, където са монтирани, те са изработени от устойчиви, висококачествени материали.

Продуктите ALPIN отговарят на ErP и ROHS дерективите за проектиране, производство и употреба на климатични системи, както и сертификат KEYMARK, който означава истинска добавена стойност, представляваща тествано и сертифицирано съответствие с хармонизирани

европейски стандарти за качество, потвърдено от независима трета страна.  Благодарение на инвестирането в най-новите технологии, системите ALPIN са сред най- модерните климатични решения за жилищни и обществени нужди. Избирайки марката ALPIN, като клиент на РУВЕКС АД, получавате висококачествен и екологично чист продукт, който е на разумна цена.

Под марка ALPIN в офиса на фирма РУВЕКС АД можете да намерите две основни серии стенни инверторни климатици- серия Elite и серия Nordic. Моделите съчетават отлични параметри на охлаждане и отопление и модерен дизайн. 

Високоефективен компресор

 

Компресор с висока ефективност 

Инверторния компресор в климатиците ALPIN има висока производителност и в същото време е стабилен, тих и енергоспестяващ. Основната мощност идва от високо ефективни компресори, които използват по- добри материали за подобряване на ефективността, при високи изисквания от качество до скорост.

Подобрена инверторна технология

Чрез прилагане на водеща инверторна технология, инверторните климатици ALPIN могат да осигурят по- прецизен и удобен контрол на температурата, при това с по- нисък шум, по- широк обхват на работното напрежение и повече икономия на енергия, в сравнение с други по- обикновени климатици.

Прецизен контрол на температурата

Може да спестявате пари и да се наслаждавате на енергийна ефективност с Alpin Smart Inverter. След бързо достигане на зададената температура, климатиците ALPIN я поддържат с енергоспестяваща и стабилна работа, като не се налага да включват/изключват често компонентите на DC инвертора. 

Серия Elite- напреднали технологии на разумна цена 

Alpin Elite

С климатик ALPIN получавате несравним комфорт и високо качество на въздуха във Вашето жилище или офис на достъпна цена.

Моделите Elite предлагат най-доброто и икономично решение, което може да откриете на пазара. С тях ще се насладите на иновативни функции и напреднали технологии. 

 

Онлайн управление- управлявайте климатика отвсякъде и по всяко време онлайн чрез смартфон.

Чрез функцията за Wi-Fi управление може да регулирате температурата и да променяте настройките на климатика по всяко време и навсякъде с приложението SmartLife-SmartHome.

Бранда ALPIN предлага и възможност за гласово управление (свободни ръце) чрез Google Assistant (налично според модела).

  • Необходими са Wi-Fi връзка и акаунт в приложението SmartLife-SmartHome на ALPIN. Wi-Fi комплектът е стандартно включен в моделите Elite и Nordic.
  • Понастоящем гласов контрол се поддържа на английски (САЩ, Великобритания, Индия), китайски, корейски, френски, немски, италиански, испански и португалски.
  • Гласовият контрол се поддържа от високоговорители с изкуствен интелект (AI), като Google Assistant (Google Home) и Amazon Alexa. Google Assistant не се предлага на определени езици и в определени държави.
  • Google е търговска марка на Google LLC.

Самопочистване- 4 стъпки на почистване за винаги чист въздух

Технологията за самопочистване е клинично доказана, че стерилизира над 93% микробите и други замърсители на въздуха, включително прах и мръсотия. Чрез нея се наслаждавате на по-чист климатик, което води до по-свеж въздух за Вас и Вашето семейство. Филтърът може лесно да се демонтира и почиства, за да се гарантира здравословна вътрешна среда.

 

3 в 1 филтър

Филтър

Новият 3 в 1 филтър, който има в климатиците ALPIN, предлага отлично пасивно почистване и филтриране на въздуха. Той представлява комбинация от няколко филтъра обединени в един, което гарантира унищожаването на бактериите и вирусите, както и отстранява лошите миризми (благодарение на филтъра с активен въглен).

 

Серия Nordic- елегантен дизайн съчетан със смарт функции

Alpin Nordic

Моделите Nordic използват най-новата инверторна технология, която гарантира безпроблемна и ефективна работа при екстремни температури до -25°С. Осигуряват висока енергийна ефективност, което води до по-ниски експлоатационни разходи и дълъг живот. Серията Nordic е идеално решение за клиенти, за които комфорта при ниски температури и разнообразието от функции е от значение. 

Режим Gentle Breeze- Нежен полъх 

Alpin- Gentle Breeze

Серията Nordic притежава специална технология за охлаждане - Gentle Breeze. С нейна помощ помещението се охлажда като разпръсква въздуха равномерно през хиляди микроотвори, така се избягват неприятните студени течения и остава само освежаващ въздух. С тази нова технология ALPIN дава възможност на потребителите да живеят, в комфортна и приятна среда на приятно охладен въздух. Gentle Breeze извежда въздуха по по-естествен начин, подобен на бриз чрез вертикални перки и 1422 мини отвори. Системата за въздушен поток Coanda разпределя въздуха в по-широк поток в цялата стая, като създават нежен бриз.

Биполярен йонизатор с ултравиолетова лампа

Alpin Биполярен йонизатор

Ултравиолетовата светлина предлага превъзходна ефективност в противодействието на токсините. Чрез сертифицирана процедура за пречистване се унищожават ДНК/РНК на вирусите и бактериите, като по този начин се доставя стерилизиран въздух, без отрицателни странични ефекти. Биполярния йонизатор и ултравиолетовата лампа унищожават  99,9% от бактериите.

ALPIN Nordic е предназначен за студени региони с фокус върху функция отопление при много ниски температури. 

Продуктите с марка ALPIN предлагани от РУВЕКС АД, отговарят на съвременния начин на живот и са адаптирани към различните нужди на потребителите. Те са идеално решение за дома, като допълват интериора с модерен, надежден и екологично съобразен дизайн. РУВЕКС АД винаги се старае да предлага дълготрайни съвременни уреди, които да служат за постигане на комфортна среда дълги години. Разгледайте предлаганите от нас модели и изберете своя ALPIN!